Hvis du og familien trænger til at komme lidt væk fra den kedelige og rå hverdag, hvad så med at tage på en bilferie ned igennem Europa? Jeg ved godt, at det kan lyde som det sidste man har lyst til, når nu man kører en time eller to hver eneste dag til og fra arbejde. Bilen føles som noget, man gerne vil have en ferie fra, ikke en ferie i. Men det er faktisk bare en mental misfortolkning af tingene. Ser du, det er reelt arbejdet du trænger til en pause fra. Men fordi du primært bruger bilen til at køre til og fra arbejde, så føler du en sammenhæng imellem de to. Det får dig til at føle, at du allerede er på arbejde, i det øjeblik du sætter dig ud i bilen. Det er faktisk ikke helt fair: du får trods alt ikke løn for at køre i bil, og alligevel føles det som arbejde.

Tricket her er, at ændre den måde du opfatter din bil på. Ikke alene åbner det op for, at du kan tage på køreferie uden undskyldninger: det vil også gøre dine køreturer til og fra arbejde mere behagelige i fremtiden. Målet er at få din bil til at vække minder om ferie og fritid, frem for arbejde og slid. Når du så kører på arbejde i fremtiden, så vil køreturen føles som en lille mini-ferie, som lader dig op til dagens opgaver.

Det første der skal til er en ordentlig bil. Uanset hvor langt eller kort man skal køre, så vil en gammel og slidt bil aldrig kunne give en god oplevelse. Man føler sig træt og udslidt bare af at se på den, og er nærmest helt drænet for energi når man har kørt bare en kort tur i den. Hvis en køretur skal være en god oplevelse, så skal du gave en god bil. Jeg råder altid folk til at kigge på Mercedes GLA Klasse, da det er her den perfekte køreoplevelse er at finde, hvis du spørger mig.

Derefter skal du finde ud af, hvilket land du gerne vil opleve. Det kan være hvad som helst: Grækenland, Spanien, Kroatien. Spørg venner og familie til råds, eller peg på noget tilfældigt på Europa kortet. Det vigtigste er, at du kan køre dertil. Næste skridt er nemlig, at overbevise dig selv og din familie om, at I er på vej til det bedste land i hele Europa!

Ved at geare jer selv sådan op, vil den positive energi nemlig smidte af på køreturen. I vil se frem til at sætte jer ud i bilen, og kan fejre hvor kilometer I tilbagelægger. I kommer nemlig tættere og tættere på det bedste land i hele Europa! En Mercedes er allerede en drøm at køre i, men når du samtidig kører imod en drøm, så går det hele op i en højere enhed!